Capture

Påväg hem igen

Det räckte inte riktigt hela vägen men är åndå nöjd med resan. Igår var Yaja felfri i första omgången och kvalad in bland de 50 som får rida omgång 2. Det krävdes felfritt o många favoriter föll bort, tex Niklas Arvidsson som vann i Umeå. Yaja var min men ngt mattare än vanligt. Kanske satt den nästan 60 mil långa resan i benen.. Imorse i andra omgången var vi åter felfria o slutade på 4e plats av de 50 o kvalade därmed in bland de 20 som fick rida delfinalen. Tyvärr fick vi ett nedslag där o fick inte rida omhoppningen som jag var så sugen på... Men vi fick ihop 35 värdefulla poäng o gick upp på 10e plats i tabellen så nu borde finalplatsen vara klar. Det är en deltävling kvar i Strömsholm om två veckor som jag misstar då jag väljer att rida VW i Billdal den helgen. Peder vann på All In idag före Siri Svärd. Det var ett fantastiskt bra startfält! Allt går att se på Horse1